Mobilya Sektörünün Kalbi Kayseri'de Atacak...

K.MOB 2015 Kayseri 5.Mobilya Fuarı, kuruluşumuz Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Kayseri Marangozlar, Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası, Kayseri Mobilya Gelişim Komitesi, Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği ve KOSGEB’in sağladıkları destek ve işbirlikleri ile 20–24 Nisan 2016 tarihleri arasında Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Sanayi ve ticari alt yapısı ile Türkiye’nin üretim üssü konumuna ulaşan Kayseri’de 2014 yılında dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Kayseri Mobilya Fuarı, 35 ülkeden ve yurtiçinden ülkemizin tüm bölgelerini kapsayan 63 ilden gelen 50.000’i aşkın profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yaparak milyonlarca dolarlık iş hacmi yaratılmıştır. Fuarda 150 Türk firmasının yanı sıra ilk kez “Malezya Ülke Milli Katılımı” ile fuara katılan 25 Malezya firması, kendi özgün mobilya ve aksesuarlarını sergileme imkanı bulmuştur.
Anadolu’ da “Endüstriyel Mobilyanın Başkenti” Kayseri’ ye yakışır, sektörünün aranılan, takip edilen marka fuarları arasında yerini alan K.MOB Kayseri Mobilya Fuarı, kuruluşumuz Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından “Kayseri Mobilya Gelişim Komitesi” ile ortak yürütülecek etkin tanıtım ve pazarlama çalışmaları ile 22 – 26 Nisan 2015 tarihleri arasında Kayseri’de mobilya sektörünün görkemli buluşmasına ev sahipliği yaparak, bir kez daha Türk mobilya sektörünü yurtiçi ve yurtdışında başarı ile temsil edecektir.

Sektörde faaliyet gösteren önemli firmaların katılımı ile “Endüstriyel Mobilyanın Başkenti” Kayseri’nin marka fuarları arasında yer alan Kayseri Mobilya Fuarı, sektördeki yeni ve özgün tasarımların kalite ve uygun fiyat avantajları ile 4 salonda dünya vitrinine çıkacağı önemli bir platform olacaktır. “Kayseri Mobilya Gelişim Komitesi” ile ortak sürdürülen yoğun tanıtım ve pazarlama faaliyetleri sonucunda Fuarın, yurtiçinden ve Ortadoğu, Kafkasya, Balkanlar, Orta Asya Cumhuriyetleri, Arap ülkeleri, Doğu Avrupa başta olmak üzere mobilya ihracatı yaptığımız tüm ülkelerden davet edilen profesyonel ziyaretçilere ev sahipliği yapacaktır.

Ev, Çocuk Mobilyaları, Aksesuarlar, Dekorasyon Üniteleri, Mutfak ve Banyo Mobilyaları, Mimari Bürolar ve ilgili yayınlarla ilgili her kesime ve her zevke hitap edecek model ve ürünlerin ziyaretçilerin beğenisine sunulacağı Fuar, 20 – 21 – 22 – 23 Nisan 2016 tarihleri 10.00 – 20.00, 24 Nisan 2016 günü ise 10.00 – 19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacaktır.
ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN